Lupa Digitals - Fysixx14 Lupa Digitals - Fysixx14
Schuiven
Eerste contact
Vormgeven
Ontwikkeling
Hosting
Onderhoud
Eerste contact
Vormgeven
Ontwikkeling
Hosting
Onderhoud

Door onze pragmatische kijk op software ontwikkeling, doen we het net een beetje anders dan de rest. Een snelle aanpak, waarbij iedereen z’n verantwoordelijkheden opneemt. De oplossing staat centraal, niet de technologie!

1.
Eerste contact

Als eerste stap is het belangrijk om niet naast elkaar te praten, daarom komen we eerst luisteren naar jouw verhaal. Wij tonen wat we kunnen (mocht je nog niet overtuigd zijn) en jij licht je idee toe. Samen werken we een kort plan uit waarbij we al een eerste rudimentaire mockup of beschrijving maken.

2.
Vormgeven

Zodra we een akkoord bereieken, gieten we de informatie die we ondertussen verzameld hebben in een plan om zo snel mogelijk te beginnen ontwikkelen. Geen eindeloze meetings and what if scenario's, maar werkende software. Jouw input is in deze stap van onschatbare waarde om hier en daar bij te sturen.

3.
Ontwikkeling

Onze expertise gecombineerd met het plan dat we samen uitgewerkt hebben, zetten we om in een werkende software oplossing. Hier gaan we iteratief te werk zodat je steeds op de hoogte bent van de huidige status en we snel kunnen schakelen.

4.
Hosting

De software oplossing die we bouwen zal hoogstwaarschijnlijk gehost moeten worden zodat deze bereikbaar is voor het doel publiek. Hiervoor werken we samen met Microsoft Azure. Deze samenwerking garandeert dat jouw oplossing steeds bereikbaar is tegen een schappelijke prijs.

5.
Onderhoud

Een software oplossing die perfect werkt is een mooie utopie. Er zal altijd wel iets zijn dat verbeterd kan worden. Hiervoor staan we steeds paraat om je persoonlijk verder te helpen en problemen al proactief aan te pakken. Probeer je iets zelf aan te passen en lukt het niet? Ook daar kan je ons altijd voor bereiken.

Het beste van dit alles? We werken samen aan een oplossing om jouw onderneming sterker te maken. We vermijden langdurige en onnuttige meetins door meteen te schakelen en contact op te nemen met de correcte personen.

We werken zonder tussenpersonen, dit wil zeggen dat je dus altijd iemand aan de lijn hebt die wel degelijk jouw software aan het bouwen is.

Lupa Digitals - Team
PROJECTEN
BLIJE KLANTEN
JAAR IT-ERVARING
ONDERNEMERS